Politika privatnosti

Zahvaljujemo što ste posjetili našu web stranicu Golden Goose hrvatska.


Razumijemo da ste zabrinuti za privatnost i poštujemo naše kupce. Dakle, svi jednostavno objavljujemo ovu privatnost kako bismo vas mogli obavijestiti kakve činjenice stječemo i kako se točno s tim postupa, kao i to može li se dijeliti, kao i kako možete dobiti pristup nekoliko stvarnih podataka koje imate pružite nam svima kako točno svi možemo koristiti te podatke, kao i s kime ih svi možemo dijeliti. Svi su naši klijenti uglavnom u središtu svega što radimo, a ova Pravila o privatnosti opisuju pojedinačne podatke koje prikupimo. Želimo vam pokazati da je vaša privatnost svima nama važna.


Koje podatke prikupljamo?


1) Osobne podatke pribavljamo od vas kada osoba dobrovoljno predstavi te podatke našoj web stranici, a ti podaci sadrže vaše ime, e-adresu, poštansku adresu, telefonski broj, spol, rođendan i tako dalje.


2) Osobne podatke prikupljamo kada se pojedinačni registrira za oglašavanje e-poštom, stvori račun za kupnju, kupi robu, stupi u kontakt s korisničkom podrškom ili možda sudjeluje u drugim interaktivnim funkcijama zajedno s našim web mjestima (npr. Mrežne ankete o stajalištu klijenta) ).


3) Svi često dobijemo potvrdu kada nam otvorite e-poštu kako bismo mogli svima nama pomoći da e-poštu učinimo puno korisnijom i fascinantnijom. A također svi obično kontaktiramo klijente u vezi s marketingom i oglašavanjem te dodatnim relevantnim svrhama, ovisno o vlastitim izborima za internetski marketing.


Kako koristimo pojedinačne podatke?


1) Kako bismo vam pružili puno bolju uslugu, možemo spojiti određene podatke koje nam nudite na mreži. Koristimo ove detalje kako bismo poboljšali vaš opći osjećaj kupnje.


2) Određene pojedinačne informacije koje pribavimo omogućuju nam svima da vas dijelimo o našim najnovijim najavama proizvoda, kao i predstojećim aktivnostima. Dodatno nam pomaže da možemo poboljšati svoje proizvode i usluge, sadržaj i oglašavanje. U slučaju da ne trebate biti na popisu za slanje, to možete odabrati bilo kada jednostavnim mijenjanjem vlastitih postavki.


3) Također možemo koristiti privatne podatke s obzirom na unutarnje svrhe, na primjer reviziju, analizu podataka i istraživanje kako bismo poboljšali robu, usluge i komunikaciju s klijentima.