Dostava i povrat

Dostava je u cijelom svijetu, dostupne su sve zemlje.


.Besplatna standardna poštarina: Besplatna dostava u roku od 25-30 radnih dana.

.Express poštarina: 20 € za bilo koju narudžbu. Dostava u roku od 10-15 radnih dana.


Vrijeme isporuke ne uključuje prodavačevo vrijeme rukovanja (5-7 normalnih dana).


Povratak / razmjena


Nudimo razdoblje povrata i povrata novca od 7 dana od datuma primitka. Ako niste u potpunosti zadovoljni kupnjom, kontaktirajte nas kako bismo dobili adresu za isporuku za povrat i nemojte vraćati artikl na istu adresu otpreme. Naš će tim kontrolirati sve primljene predmete, tako da ih morate slati samo na povratnu adresu.


Vaša je kupnja isporučena potpuno nova. Predmeti koje nam vratite moraju biti u novom stanju u kojem su primljeni. Svi vraćeni predmeti moraju biti u izvornom stanju i smatrati se ne nosivim da bi mogli biti prihvaćeni za ukupan povrat novca. Predmet se mora vratiti u novom i neiskorištenom stanju, u proizvođačkim kutijama i sa svim papirima (to uključuje jamstva i autentične kartice), dijelovima i priborom (uključujući vrećice za prašinu) kako biste osigurali punu kreditnu sposobnost. NIŠTA NE SMIJE PRIKLJUČITI U KUTIJU. Kutija za cipele ili torbice i bilo koji drugi predmeti moraju se poslati natrag u valovitu kutiju (poput one u kojoj su došli) kako bi se spriječila oštećenja. Povratak robe neće se prihvatiti ako se ne pošalje u ispravnom novom stanju. Povratak koji ne bude prihvaćen uklonit ćemo ili ćemo vam ga poslati natrag po vašem trošku.


Istrošene cipele nisu zamjenjive niti povratne. Ako ćete isprobati cipele s haljinom, molimo vas da nosite čarape ili čarape i nosite ih samo na tepihu. Ako su cipele izlizane od isprobavanja cipela na opremi, ne možemo ih vratiti. Cipele se moraju vratiti u istom stanju u kojem su primljene. Spremite kutiju u kojoj su cipele isporučene. Ovo je najbolje pakiranje za povrat. Obojene cipele se ne mogu vratiti niti zamijeniti. Nismo odgovorni za ono što bi se moglo dogoditi s vraćenim artiklima tijekom vraćanja: ako ih primimo oštećene, ne možemo prihvatiti povrat.


Kada primimo povrat, oslobodit ćemo povrat troškova vraćenih predmeta ili ćemo vam poslati zamjenske stavke.